Doorbouwset

Het lage bed van uw geliefde peuter bouwt u eenvoudig uit met een handige doorbouwset naar een hoogslaper voor uw zelfstandige tiener. Niet alleen een hoogslaper behoort tot de opties. Ook alle periodes tussen de puberende fases door kunt u rustig doorkomen. Met een doorbouwset uit ons ruime assortiment heeft u genoeg mogelijkheden om ieder kind tevreden te stellen. Wij zorgen er met de uitmuntende kwaliteit van onze bedden voordat u dat ook bent!

Doorbouwset stapelbed

Slapen uw kinderen graag bij elkaar op de kamer? Of hebben ze vaak vriendjes en vriendinnetjes te logeren? Met een doorbouwset voor een stapelbed kunt u eenvoudig twee basisbedden kwijt op dezelfde oppervlakte als één bed. Zo bespaart u ruimte en wordt elke vierkante centimeter optimaal benut. Een doorbouwset voor een stapelbed is makkelijk te monteren met behulp van de meegeleverde, overzichtelijke handleiding. Wanneer u de bedden weer afzonderlijk wilt gebruiken kunt u ze eenvoudig demonteren.

Doorbouwset halfhoogslaper

Het merk Flexa heeft verschillende series met een doorbouwset voor een halfhoogslaper. Doorbouwbedden heeft in samenwerking met dit gerenommeerde merk al menig kinderkamer kunnen voorzien van kwaliteitsmeubels. Uiteraard is dit niet het enige merk dat wij in de collectie hebben. Meer doorbouwsets voor een halfhoogslaper bekijkt u in ons uitgebreide online assortiment! Hier vindt u ook de vele extra opties die mogelijk zijn. Zoals handige bed lades of een bed op wielen.

Doorbouwset hoogslaper

Heeft u beperkte ruimte in de slaapkamer van uw kind, maar heeft hij of zij wel steeds meer nodig? Met onze doorbouwset voor een hoogslaper kunt u eenvoudig een laag bed omtoveren naar een hoog bed. De ruimte die ontstaat onder het slaapgedeelte kan praktisch worden ingedeeld met kasten of een bureau voor het bed. Niet alleen kunt u het bed doorbouwen, ook de rest van het interieur geeft u met ons uitgebreide assortiment een opfrisbeurt. Bij Doorbouwbedden vindt u een geschikte doorbouwset voor uw hoogslaper!