Losse onderdelen

Doorbouw onderdelen

U kunt een bed volledig op maat maken met de losse doorbouw onderdelen uit ons assortiment. Kinderen groeien snel op en vaak komt u er gaandeweg achter dat de eisen die u in eerste instantie aan een bed stelde na verloop van tijd niet meer helemaal optimaal zijn. Doorbouwbedden begrijpt dit en heeft daar het assortiment op aangepast. De wensen van u en uw kleine kunnen beantwoord worden met onze doorbouw onderdelen. Zo heeft u een bed waar uw peuter tot in zijn of haar tienerjaren kan wegdromen!

Lattenbodem

Veel kinderbedden hebben standaard een lattenbodem met 16 lamellen. Voor jonge kinderen is dit over het algemeen afdoende om het lichaam goed te ondersteunen. Maar naarmate uw kleine groeit neemt ook de vraag voor een optimale ondersteuning van het lichaam toe. Daarom is een lattenbodem los te bestellen bij Doorbouwbedden. Zo kunt u een bed doorbouwen naar de behoefte van uw kind! Bekijk onze website voor meer handige oplossingen, zoals een doorbouwset, waarmee u werkelijk alle kanten op kunt.

Bed lades

Weet u niet waar u het extra beddengoed en -linnen moet laten? Bed lades zijn een ultieme oplossing. Alles is overzichtelijk bij de hand op de plek waar u het nodig heeft en u gaat creatief om met de ruimte in de slaapkamer. Op de kinderkamer zijn bed lades tevens erg handig om speelgoed in op te bergen. Heeft uw kind een (half)hoogslaper? Dan hebben wij een ruim assortiment bureaus waarmee u eveneens praktisch gebruik maakt van de ruimte onder het slaapgedeelte.

 

Bed op wielen

Een extra slaapplek is eenvoudig op te bergen onder het bed van uw kleine door een bed op wielen. Dit is als het ware een grote lade die makkelijk te verplaatsen is. Wanneer u een logee krijgt schuift u de extra slaapplek eenvoudig onder het bed van uw zoon of dochter vandaan. Het bed kan tevens volledig opgemaakt blijven liggen. Dat is dan ook het grote voordeel van een bed op wielen. Geen gesleep met beddengoed en lakens! Doorbouwbedden biedt u praktische oplossingen.

Uitvalbeveiliging

Wanneer uw zoon of dochter een onrustige slaper is kunt u een uitvalbeveiliging plaatsen aan de rand van het bed. Dit om te voorkomen dat uw kleine uit het bed valt, zoals het woord eigenlijk al aangeeft. Zo kunt u zelf in elk geval rustig slapen! Tevens is het gebruik van een uitvalbeveiliging een mooie overgang voor uw kind van ledikant naar bed. Combineer de beveiliging daarnaast met een veiligheidsset voor een kinderbed en u heeft optimale voorzorgsmaatregelen om uw kleine te beschermen!