Coolkids

Coolkids

Ben je bij de tijd? Dan kiest je voor Coolkids! Jouw zoon of dochter zal de blits maken bij zijn of haar vriendjes en vriendinnetjes met een slaapkamer die past bij de hedendaagse trends. Met fraaie accenten wordt een basis wit bureau, bed of kast omgetoverd in een eyecatcher. Het is mogelijk om een enkel object aan te schaffen en om een volledige slaapkamer met alles erop en eraan te bestellen. Voor een trendy slaapkamer koop je Coolkids bij Doorbouwbedden! Zo maak je een goede beurt bij jouw kind(eren).

Coolkids bedden

Je hebt diverse mogelijkheden met Coolkids bedden. Wanneer jouw kinderen nog jong zijn, kun je kiezen voor een tipibed. Als ze wat ouder zijn is een lade onder het bed een praktische oplossing om snel de slaapkamer op te ruimen. Zoek je nog iets anders dan onze Coolkids bedden? Bekijk dan onze volledige collectie bedden. Een kinderbed gevormd als race- of brandweerauto is populair bij alle peuters. Wellicht geef je de voorkeur aan een laag bed, zodat je zich geen zorgen hoeft te maken dat de kleine van grote hoogte uit zijn of haar nieuwe bed valt.

 

Coolkids kasten

In elke slaapkamer passen Coolkids kasten! Een nachtkastje naast het bed is erg handig en hoeft niet persé van één merk of lijn te zijn. Mix en match naar jouw eigen stijl. Ons ruime assortiment bied je volop keus. En wie wil er nu niet hemels slapen? Voor jong en oud creëer je een aangenaam knusse slaapplek met een prachtig hemelbed. De hoge Coolkids kasten passen hier heel mooi naast, doordat ze beide de lucht ingaan. Met Doorbouwbedden kun je alle kanten op. Een goede nachtrust is hoe dan ook gegarandeerd!

Coolkids bureaustoelen

Een ergonomische werkhouding is belangrijk. Coolkids bureaustoelen zorgen ervoor dat jouw zoon of dochter goed zit! Bij ons heb je keuze uit verschillende modellen en kleuren. Je kunt uw keuze afstemmen op wat je al in huis heeft. Tevens heb je de mogelijkheid een van onze handige bureaus mee te bestellen. Coolkids bureaustoelen hebben praktische wieltjes onder de poten en zijn perfect af te stellen naar de lengte van jouw kroost. Zo groeien de stoelen met jouw kind mee! Bij Doorbouwbedden zijn de prijzen scherp en hoef je pas achteraf te betalen.