Betaal mogelijkheden

Heb je een kinderbed en/of meubel gevonden in onze webshop? Dan hoef je het alleen nog maar te betalen. Doorbouwbedden biedt diverse betaalmogelijkheden aan:

iDEAL

Als je voor betaling via iDEAL kiest kom je terecht in de vertrouwde betaalomgeving van jouw bank. Door voor deze 'realtime' betaling te kiezen heb je het product sneller in huis.

Vooruitbetalen per bank

Betaal je liever niet via iDEAL, dan kun je bij ons aan de hand van een betalingskenmerk (jouw ordernummer) het openstaande bedrag overmaken t.n.v. Doorbouwbedden. Zodra wij jouw betaling hebben ontvangen verzenden wij jouw bestelling.

  • IBAN/SEPA Nummer: NL90 ABNA 0841 5284 54
  • BTW nummer: NL.8507.37.564.B01
  • BIC Nummer: ABNANL2A
  • Naam: Doorbouwbedden

 

Achteraf betalen op factuur

Als consument of bedrijf kun je bij ons achteraf betalen op factuur. Wij werken samen met een kredietverzekeraar. Wanneer je de bestelling plaatst, wordt er direct een controle uitgevoerd. Is dit succesvol dan zal de order direct verwerkt worden en krijg je de gebruikelijke bevestigingen. Wordt jouw order niet goedgekeurd dan wordt dit gemeld en kunt via een andere betaalmethode jouw order plaatsen. De algemene voorwaarde voor achteraf betalen in de webshop kun je hier vinden.

Creditcard

Bij ons kun je ook zonder extra kosten gebruik maken van betaling met de creditcards van Visa, Mastercard. 

Mistercash

Voor onze Belgische klanten is het mogelijk om veilig te betalen via Mistercash. Als je in de winkelwagen kiest voor verzenden naar België, dan wordt deze optie direct getoond als betaaloptie. Voor deze optie rekenen wij geen extra bijdrage.