Bed op wielen

U heeft altijd een extra slaapplek bij de hand met een bed op wielen! Deze is eenvoudig onder vrijwel ieder bed te schuiven. Met name onder een laag bed staat dit zeer aantrekkelijk. Wanneer u een bed in combinatie met een bijpassend bed op wielen gebruikt, oogt dit uitnodigend voor iedere slaapkamer. U bespaart ruimte en heeft geen extra kamer nodig om logees te kunnen ontvangen. De rol bedden zijn eenvoudig los te bestellen. Bekijk het uitgebreide Doorbouwbedden assortiment online!

Houten bed op wielen

Bij een houten bed op wielen heeft u in principe geen uitvalbeveiliging nodig. Het bed is zodanig laag dat u met een gerust hart kunt gaan slapen wanneer uw kleine erin ligt. Heeft uw zoon of dochter een hoger bed? Dan kunt u de beveiliging samen met een veiligheidsset voor een kinderbed aanschaffen. Op die manier treft u optimale voorzorgsmaatregelen om uw kleine te beschermen. Een houten bed op wielen is een handige extra slaapplek voor onverwachte gasten!

Bed op wielen kopen

In onze webshop kunt u voordelig een bed op wielen kopen. Daarbij profiteert u van een snelle levering bij Doorbouwbedden. Wij hebben een ruim assortiment kinderbedden, kasten en andere handige opbergers zoals bed lades. Deze laatste zijn net zo eenvoudig onder een slaapplek weg te trekken als de rolbedden. Een bed op wielen kopen is een slimme zet wanneer u beperkte ruimte heeft in uw slaapkamers.