Bed lades

Uw kleine kan eenvoudig en snel al zijn of haar speelgoed opbergen in handige bed lades. Deze lades zijn eenvoudig te plaatsen onder vrijwel ieder bed. Met name in combinatie met een laag bed staat dit erg fraai in de slaapkamer. Wanneer u gebruik maakt van bed lades op de logeerkamer kunt u hier extra beddengoed en linnen in bewaren. Ook voor uw seizoenskleding zijn het praktische opbergers. Waar u ze ook voor gebruikt; opgeruimd staat netjes!

Losse lades onder bed

Een ander groot voordeel van losse lades onder het bed is dat deze makkelijk te verplaatsen zijn. Wanneer u het bed van uw kind wilt doorbouwen naar bijvoorbeeld een hoogslaper, kunt u de lades gemakkelijk onder een ander bed plaatsen. Onder de hoogslaper van uw kleine kunt u dan eenvoudig kasten of andere handige opbergers plaatsen. U vindt al deze praktische onderdelen en meer in ons uitgebreide assortiment. Losse lades onder het bed zijn in elk geval ontzettend praktisch en staan nooit in de weg!

Bed lades wit

Kiest u voor stijlvolle bed lades in het wit bij Doorbouwbedden? Dan maakt u een verstandige keuze! Deze neutrale kleur is net zo veelzijdig als de lades zelf. Heeft u regelmatig logees? Een extra bed op wielen plaatst u namelijk net zo eenvoudig onder een laag bed. En deze is ook nog eens makkelijk te verplaatsen. Een lattenbodem bestelt u eveneens eenvoudig in onze webshop. Wij hebben een ruim assortiment met enkel een doorbouwset of een volledige kinderkamer. Bed lades in het wit koopt u bij Doorbouwbedden!

Bed lades kopen

Houdt u van een opgeruimd huis waar alles op orde is en makkelijk vindbaar? Dan is bed lades kopen zeer aan te raden. Deze zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en worden geleverd met een duidelijke handleiding voor eenvoudige montage. U houdt iedere slaapkamer georganiseerd en op orde met onze handige opbergers. Wanneer u bij Doorbouwbedden bed lades gaat kopen, heeft uw kleine geen excuus meer voor een rommelige kamer. Profiteer van onze scherpe prijzen!