Doorbouwen

Bed doorbouwen

Kinderen groeien snel, soms iets te snel. Maar met de onderdelen uit ons uitgebreide assortiment kun je eenvoudig het bed van uw kleine doorbouwen. Het lage bed met uitvalbeveiliging wordt met gemak een halfhoogslaper of hoogslaper en kan net zo makkelijk weer terug gebouwd worden. Ook onderdelen zoals een glijbaan en trap zijn los verkrijgbaar. Zo kan het bed met elke fase van uw kind meegaan. Een bed doorbouwen wordt een fluitje van een cent met Doorbouwbedden!

Doorbouwset

Maak van het lage basisbed van je zoon of dochter een superhandige hoogslaper door een doorbouwset aan te schaffen. Het voordeel van slapen in de hoogte is dat je de ruimte eronder praktisch kunt benutten. Kasten en bureaus plaatst je eenvoudig onder het slaapgedeelte. Heeft je zoon of dochter liever een laag bed? Bed lades zijn ook altijd handig! Je kiest zelf welke doorbouwset het meest geschikt is voor de fase van je kind.

 

Doorbouw onderdelen

Doorbouwbedden biedt praktische oplossingen voor de slaapkamer van je kind! Onze doorbouw onderdelen geven extra opbergruimte onder het bed of zorgen voor een comfortabele slaapplaats voor logees. Wanneer je een bed gaat doorbouwen is het uiteraard handig om een losse lattenbodem te kunnen bestellen. Kijk hiervoor op onze website, wij hebben verschillende mogelijkheden. Tevens bewaak je de veiligheid van je kleine goed met onze doorbouw onderdelen. Met een uitvalbeveiliging hebben je en jouw kind een goede nachtrust!